Cazul "Alessia", la indigo. "Băiatul a făcut pipi pe el în fața judecătoarei când și-a văzut tatăl"

Mama Irinei Cristescu și bunica Alessiei, Elena Cristescu, rupe tăcerea. Ea spune că a fost contactată de mame care și-au pierdut copiii în procese similare cu cel al fiicei sale și subliniază că e "dezastru" ce se întâmplă în instanțe. 

"E un dezastru ce se întâmplă în instanţele care judecă aceste cazuri fără să ia în considerare articolul 13 din Convenţia de la Haga (n.r. - care este de partea părinţilor ce reclamă agresivitatea sau mediul ostil). Practic, copiii sunt smulşi din braţele mamelor de instanţe: că au 10 luni, că sunt alăptaţi, că, de frică să nu ajungă la tată, fac pipi pe ei în faţa judecătorilor. Tot ce se întâmplă în aceste cazuri este o crimă. Nu ştiu ce se întâmplă în instanţele noastre, pentru că alte state nu procedează aşa. România îşi dă 75% din copiii din ţară, în timp ce Polonia reţine 75% din copii în ţară. Am luat aceste date dintr-un raport. Nu ştiu ce se întâmplă, dar mi se pare strigător la cer", a spus bunica Alessiei, Elena Cristescu, pentru Ziarul Ring

[citeste si]    

O altă mamă care a apelat la bunica Alessiei a fost căsătorită cu un italian, fermier bogat, care îi agresa pe cei doi băieței al lor, acum în vârstă de șase și de opt ani. Cel mare a făcut pe el în sala de judecată când și-a văzut tatăl: "În Italia, copiii au fost bătuţi de tată în repetate rânduri. Am probe înregistrate, filmate. Am şi rapoartele medico-legale. Băiatul cel mare, Antonio, care a suportat cele mai multe bătăi şi este cel mai afectat, în momentul în care l-a văzut pe tată în instanţă, a făcut pipi pe el în faţa judecătoarei. Tatăl chiar a recunoscut în faţa instanţei că şi-a bătut copiii. Mai mult, pe lângă bătăile înregistrate şi filmate de mine, tatăl copiilor a mai confirmat în faţa instanţei şi alte tipuri de bătăi. Dacă mâncau prea mult dulce, le dădea şuturi în fund că a doua zi nu mai putea să stea pe scaun. Dacă foloseau prea mult lipici, îi bătea cu palma peste faţă până le făcea semne, dacă făceau baloane de săpun în cadă îi bătea până le dădea sângele pe nas. Am filmat toate aceste agresiuni, aşa cum am filmat şi momentul în care am fost să-l reclam la carabinieri şi el m-a bătut", a mărturisit mama băieților, pe care instanţa a decis să-i trimită tatălui care a reclamat... 'răpire internaţională'.

Aceeași judecatoare ca în cazul "Alessia" nu a ținut cont de probele mamei și de faptul că italianul a recunoscut agresiunile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel