Încep lucrările de renovare la cazinoul din Constanţa

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa, a anunţat că lucrările de restaurare vor începe cel mai probabil anul viitor şi vor dura aproximativ doi ani. 

Cazionul din Constanţa a fost lăsat în paragină ani de zile, iar în tot acest timp clădirea s-a degradat considerabil, astfel că a devenit un pericol pentru vizitatori. După mai mulţi ani în care clădirea a fost pasată de la o instituţie la alta a statului, lucrurile par să se aşeze pe făgaşul normal. Banii pentru refacerea clădirii ar urma să vină de la Compania Naţională de Investiţii. Costurile ar urma să fie de aproximativ 10 milioane de euro. 

,,De la anul veţi vedea cu siguranţă schele pe clădirea cazinoului. Constănţenii şi-au pierdut răbdarea însă  cazinoul va fi reabilitat. Lucrările se vor defăşura după un program clar, avem un caiet de sarcini bine pus la punct." a declarat Decebal Făgădău, primarul Constanţei.

Conform caietului de sarcini întocmit, lucrările ar urma să dureze 24 de luni. Astfel, cazinoul ar urma să fie gata cel mai devreme în 2019. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel