Cazino, moment incredibil. Tricolor de 30 de metri și...

„Caravana Tricolorul”, acțiune elaborată la nivel național de Tineretul Național Liberal cu scopul celebrării Anului Centenar, a ajuns și la Constanța.

Membrii Filialei TNL Constanța au purtat tricolorul, simbolul național, pe umeri în fața Cazino-ului Constanța, reamintind astfel locuitorilor orașului că suntem în prag de sărbătoare a Marii Uniri.

„Am străbătut faleza Cazino-ului cu un tricolor de 30 metri lungime și 10 metri lățime, am cântat imnul și melodii din folclor, am împărțit flyere cu descrierea evenimentului și am adunat, de la persoanele prezente, gânduri de bine cu ocazia Anului Centenar cu ajutorul unor cartoline pe care le vom trimite către Alba Iulia. Feedback-ul generat a fost unul pozitiv și emoționant, cetățenii orașului au privit cu căldură intențiile noastre și s-au alăturat cu drag acțiunii. Noi, tinerii liberali, am pornit la drum cu tricolorul si vom străbate toate județele țării până pe 25 noiembrie, când drapelul național va fi arborat la Alba Iulia!", a declarat Alexandra Barbu, președintele Organizației municipale TNL Constanța.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel