Cazino ilegal, într-un spaţiu dezafectat. Poliţia le-a stricat distracţia: s-a lăsat cu amenzi şi bani confiscaţi

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Descindere a poliţiei într-o locaţie în care se desfăşurau, ilegal, jocuri de noroc. 

Astăzi, 17 decembrie 2021, în jurul orei 03:10, poliţişti ai Secţiei 22 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un spaţiu dezafectat, se desfăşoară ilegal jocuri de noroc. La faţa locului, poliţiştii au legitimat 23 de persoane, care participau la jocuri de poker şi rummy.

Poliţiştii au aplicat 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 46.500 de lei, pentru încălcarea prevederilor legislaţiei privind măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi legislaţiei privind normele de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, au fost confiscate sumele de 3.650 de euro, 400 de dolari şi 2.000 de lei, precum şi pachete de cărţi, jetoane de poker şi 5 cutii de rummy, respectiv table, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Alte ştiri: 

Percheziţii la suspecţi de evaziune fiscală prin intermediul a două firme de exploatare şi comercializare de agregate minerale

Poliţiştii gălăţeni au pus în executare un număr de cinci mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţelor Galaţi şi Vrancea, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, miercuri, 5 decembrie, au fost puse în executare un număr de cinci mandate de percheziţie domiciliară, după cum urmează: un mandat pe raza comunei Nicoreşti, judeţul Galaţi şi patru pe raza oraşului Mărăşeşti, judeţul Vrancea, la sediile sociale a două societăţi comerciale, la punctele de lucru şi la domiciliul administratorului acestora.

Cele două societăţi comerciale desfăşoară activităţi în domeniul exploatării şi comercializării de agregate minerale.

Dosarul penal respectiv este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, iar percheziţiile respective au fost efectuate de poliţişti din cadrul IPJ Galaţi - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Serviciului Criminalistic, sprijiniţi de poliţişti din cadrul IPJ Vrancea, dar şi de reprezentanţi ai Administraţiei Naţionale Apele Române, respectiv Gărzii de Mediu.

Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate documente contabile şi a fost indisponibilizată cantitatea de aproximativ 10.000 m3 de agregate minerale, fiind vorba de 8 sortimente de pietriş de diferite dimensiuni şi de nisip, extrase din terasamentul râului Siret atât de pe raza judeţului Galaţi, cât şi de pe raza judeţului Vrancea, în valoare totală de 300.000 lei.

În cauză se vor continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată, prevăzută de Legea nr. 241/2005, în vederea completării probatoriului.

De asemenea, reprezentanţii Gărzii de Mediu au aplicat un număr total de 4 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 92/2021, O.U.G. 195/2005 şi H.G. 856/2002, în valoare totală de 140.000 lei, transmite Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel