Cazan: Cu două mâini aruncau! Planuri pe minute pe rețelele de socializare

Cazan: Cu două mâini aruncau! Planuri pe minute pe rețelele de socializare
Cazan: Cu două mâini aruncau! Planuri pe minute pe rețelele de socializare

Laurenţiu Cazan, coordonatorul jandarmilor la protestul din data de 10 august, din Piața Victoriei, a vorbit, la TVR1, despre modul de intervenție.

"Vreau să vă spun că modul de intervenție acolo a fost oportun. Dacă restabilirea ordinii publice nu se realiza la momentul acela, aveam mult mai multe victime, iar lucrurile degenerau. Drept urmare, v-am și spus de acea mașină pe care am găsit-o undeva în zona Ion Mihalache, a fost semnalată de efectivele noastre cu cocktailuri Molotov, sticle incendiare. Nici nu vreau să-mi imaginez", a zis, joi, 16 august, în platoul TVR1, maiorul Laurenţiu Cazan, care a coordonat acţiunea jandarmilor la protestul de pe 10 august.

"Cu două mâini aruncau! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut incidente de genul în care veneau să ne incendieze", a mai zis acesta.

"Pot să vă spun despre informațiile care au fost vehiculate în spațiul public. Observ cu uimire acum că sunt uitate, pe de o parte, acele amenințări, acele planuri făcute pe rețelele de socializare anterior desfășurării mitingului. Pe ore, pe momente, pe minute, cum să atacăm jandarmii, cum să intrăm în clădirea Guvernului", a declarat Cazan.

Întrebare despre demisie

Întrebat dacă îşi va da demisia, acesta a răspuns că are în calcul toate variantele. ”Nu am luat o decizie în acest sens, dar mă gândesc la toate variantele", a spus acesta, precizând că nu simte nicio presiune.

Vezi și: Procuror prezent la acţiunea jandarmilor. Cazan: A stat până la patru dimineaţa


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel