EXCLUSIV  Cazacu, de la Exatlon, dezvăluiri: Ce spune despre nuntă

E mult prea sincer, emotiv și nu face compromisuri. Faimosul Cătălin Cazacu continuă seria dezvăluirilor incendiare pentru DC News.

Iată a două parte a interviului cu noua vedetă Kanal D, care vine în atenția telespectatorilor cu o super emisiune de vară, “Cash Taxi”! Ce atuuri are, ce nuntă își dorește și dacă a refuzat vreodată vreo femeie…Ne spune imediat! 

(oar_w460)

- Te lași greu cucerit sau de regulă tu ești cel care face primul pas?

Sunt foarte emotiv și n-am tupeu, n-am vrăjeală, și fiind și urâțel nu mă ajută neapărat ca ele să vină să săra pe mine, așa că trebuie să mă mulțumesc cu ce am.

 - Îți mai dorești copii?

100% da, pentru că am un copil pe l-am făcut în tinerețea mea glorioasă și acum mi-aș dori să experimentez toate etapele alea minunate pe care nu le-am trăit cum ar fi nașterea și creșterea unui copil. Și aș vrea să fac asta acum la o vârstă la care am ceva în cap. Nu că aș avea acum, dar sper ca la un moment dat să am.

 - Te vezi căsătorit?

N-am fost căsătorit niciodată, mi se pare hidos conceptul de nuntă clasică, cu toate obiceiurile noastre: furatul miresei și toate obiceiurile astea... Dar mă văd căsătorit, îmi doresc o nuntă la care oamenii să vină îmbrăcați în pantaloni scurți și să fie foarte relaxați, să nu fure nimeni mireasa. Bine, acum dacă mireasa nu va dori să facem nuntă undeva la sat, într-un cort cu 500 de oameni. Sper să nu fie cazul.

- Cu ce faimoși de la Exatlon ai rămas în relații bune?

Cu toată lumea, cu toți cei 15 din echipa Faimosilor.  Din punctul meu de vedere am rămas în relații bune cu toată lumea. Clar că sunt mai apropiat de Vladimir și de Giani pentru că noi am avut o relație apropiată și în Dominicană, am rămas și ultimii în concurs. Nu am avut nici un conflict cu nimeni și îi respect pe fiecare dintre ei pentru ce au reușit să facă în acest concurs fenomen-Exatlon.

- Ai mai repeta experiența unui astfel de show?

Dacă mă întreba cineva în prima zi aș fi zis că nu. Acum, cu cât trece timpul, sunt mai înclinat să spun da.

(oar_w460)

- Cât de mult te-a schimbat acest reality?

Ne-a schimbat foarte mult pe toți. Cel mai mult mi-a schimbat percepția pe care o aveam despre viață, despre tot ceea ce mă înconjoară. Important e cât de mult rămâi schimbat. Când te întorci în lumea pe care o știi, e ușor să te lași dus de val din nou.

- Ce nu accepți niciodată?

Banii împrumut.:)  Glumesc! Cred că ceea ce nu aș putea să accept vreodată este mila cuiva.

- Ai refuzat vreodată vreo femeie?

Urâțel, urâțel, dar am și eu pretențiile mele:).

- Care sunt atuurile tale, Cătălin?

Nu cred că am atuuri. Cred că singurul lucru care m-a ajutat este faptul că sunt natural și sincer. Poate uneori mult prea sincer. Oamenii se supără pe mine pentru că spun ceea ce gândesc. Acum, de când am devenit mai cunoscut, mă bucur că pot să rămân același om și cred că nu o să mă schimb vreodată. Indiferent de cât de mult o să urc pe o scară, o să rămân același om care a făcut primul pas pe scara respectivă.

- Când ai dezamăgit ultima dată?

Pe mine mă dezamăgesc zilnic. Nu știu să spun. Aș putea să spun când am surprins ultima oară, pentru că asta se întâmplă destul de des și, cel mai mult, îmi place să mă surprind pe mine.

(oar_w460)

- Ce nu ai face niciodată?

Nu aș accepta compromisuri în dragoste, nu sunt genul. M-am născut să fiu sărac, dar mândru și nu o să fac compromisuri niciodată în această privință.

- Pentru ce ai risca tot ce ai?

Pentru a avea mai mult. Dacă nu riști nu câștigi, eu provin dintr-un sport în care îmi risc viața. Nu știu dacă aș putea să îmi risc ceva mai mult decât viața.

- Îți lipsește ceva în acest moment? Dacă da, ce anume?

Tot timpul e bine să nu fii mulțumit cu ce ai pentru că doar așa progresezi. Dar, pe de altă parte, m-a ajutat vizibil tot ce mi s-a întâmplat în ultima perioadă și sunt mulțumit cu ce se întâmplă în viața mea și mă rog în fiecare seară să păstrez acest trend ascendent.

Citiți aici prima parte a interviului cu Cătălin Cazacu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel