Caz suspect în București: Un bărbat a fost băgat cu forța într-o dubă. A fost găsit pe stradă și dus la spital. Duba, abandonată

Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Sursa foto: https://www.freepik.com/,

A fost apelat numărul unic de urgență 112, după ce un bărbat a fost băgat cu forța într-o dubă.

”La data de 2 mai 2024, Poliţia Capitalei - Secţia 2 a fost sesizată, de către un agent de pază al unui complex de locuinţe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinţei sale”, a anunţat Poliţia Capitalei în această seară. 

”În urma activităţilor specifice, la scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către poliţişti din cadrul Secţiei 6, pe o stradă din Sectorul 1. Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima”, a adăugat sursa citată.

Surse judiciare, citate de news.ro, afirmă că bărbatul a fost luat din parcarea complexului Cortina Residence, fiind găsit apoi pe Strada Nisipoasa și dus la Spitalul Elias. Duba a fost găsită pe Șoseaua Pipera. 

Sunt investigații în curs cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel