Caz șocant. Un copil de 2 ani a murit de foame, după ce tatăl lui a decedat în urma unui atac de cord

Caz șocant. Un copil de 2 ani a murit de foame, după ce tatăl lui a decedat în urma unui atac de cord / Foto: Pixabay, de distelAPPArath
Caz șocant. Un copil de 2 ani a murit de foame, după ce tatăl lui a decedat în urma unui atac de cord / Foto: Pixabay, de distelAPPArath

Un copil de doi ani a murit de foame după ce tatăl lui a decedat în urma unui atac de cord.

Un băiețel de 2 ani din New York a murit de foame după ce tatăl său a decedat din cauza unei boli de inimă, lăsându-l singur în casa lor din nordul statului, au spus autoritățile. Biroul Șerifului din Ontario a anunțat luni cauzele oficiale ale morții lui David Conde Sr., în vârstă de 59 de ani, și a fiului său, David Conde Jr., la nouă luni după ce cei doi au fost descoperiți în casa lor de pe Hamilton Street din Geneva, scrie New York Post.

Deputații au spus că mai întâi a murit tatăl a murit, cauze naturale rezultate de boala la inimă pe care o avea. Fiul său de 2 ani a murit de malnutriție ceva mai târziu.

"Se crede că domnul Conde a murit primul și copilul nu a putut să obțină nicio hrană după ce tatăl său a murit", au scris anchetatorii în comunicatul de presă citat de Syracuse.com. Sheriff Dave Cirencione a spus că această concluzie tragică nu a fost o surpriză pentru anchetatori.

Băiatul ar fi fost crescut doar de către tată



"Odată ce am exclus monoxidul de carbon ca ;i cauză a morții, am știut, din păcate, că aceasta era o cauză probabilă. Acesta este un caz foarte, foarte trist", a declarat Cirencione pentru Finger Lakes Times. 

Autoritățile au fost chemate la apartamentul soților Condes pe 15 februarie 2022, pentru a efectua un control la cererea membrilor familiei, după ce tatăl și fiul nu au fost văzuți sau auziți de o săptămână. Băiatul și tatăl său au fost găsiți împreună în dormitor, fără semne de violență pe trupuri, au spus oficialii la acea vreme.

Bărbatul ar fi obținut custodia fiului său la scurt timp după nașterea acestuia, iar mama băiatului nu ar fi făcut parte din viața lui. Se are că înainte de tragedie micuțul tocmai învățase să meargă, după mai multe intervenții chirurgicale și luni de reabilitare din cauza unei afecțiuni medicale nedezvăluite. Ancheta cu privire la moartea tatălui și a fiului a fost închisă oficial, au spus oamenii legii.

Caz șocant în Tulcea. Un tată i-a tăiat gâtul cu drujba copilului său de 7 ani, în timp ce acesta se juca

Scene de groază în Tulcea. Un bărbat, care tăia stuf, i-a secționat gâtul cu drujba copilului său de 7 ani. La fața lolcului a ajuns de urgență un echipaj medical, iar medicii au încercat cu disperare să îl salveze. A fost chemat și elicopterul de la Galați, dar a făcut cale întoarsă. Copilul decedase.

În momentul incidentului bărbatul tăia stuf, iar copilul se juca în apropiere. Tatăl spune că acest lucru s-ar fi petrecut din greșeală.

"În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea. Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului.

În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului", se arată în comunicatul poliției. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel