Caz șocant la Vaslui. Un tânăr a fost înjunghiat pe stradă

Sursa: Facebook Poliţia Română
Sursa: Facebook Poliţia Română

Potrivit România TV, un tânăr din Vaslui a fost înjunghiat în plină stradă la Vaslui. 

UPDATE: 

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat de un minor pe o stradă din municipiul Vaslui, la faţa locului fiind solicitat un echipaj SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, evenimentul s-a petrecut în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi minori."

În incident au fost implicaţi doi minori. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi urmează să fie expertizată medical, iar presupusul autor a fost condus la audieri", a declarat, pentru Agerpres, responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs incidentul. În funcţie de rezultatul expertizei medicale, urmează să fie stabilită încadrarea juridică a faptei.

Știrea inițială: 

Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat pe stradă la Vaslui. Potrivit informațiilor, tânărul nu a murit și a reușit să fie transportat la spital. De asemenea, agresorul a fost prins la câteva zeci de minute după tragicul eveniment, conform RomâniaTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel