Caz şocant la Timişoara. Un bărbat a folosit o metodă crudă în tentativa de a se sinucide

Un bărbat de 47 de ani din Timişoara a folosit o metodă şocantă pentru a încerca să se sinucidă. Potrivit celor declarate oamenilor legii, ar fi recurs la gestul extrem de teama cămătarilor. 

Potrivit polițiștilor din Timișoara, incidentul a avut loc, luni seara, pe strada Dacilor din oraș. Surse judiciare au declarat că un bărbat în vârstă de 47 de ani a sunat la 112 pentru a anunța că dorește să se sinucidă, informează Mediafax. 

Gestul extrem, de teama cămătarilor

Imediat, la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și o ambulanță. Oamenii legii au constatat că bărbatul avea parțial buzele cusute cu sârmă și mai multe tăieturi pe care și le-a provocat cu un cuțit pe mâini și pe piept. Timișoreanul le-a declarat polițiștilor că a recurs la acest gest de teamă că va rămâne fără locuință, după ce cămătarii la care avea datorii l-au amenințat în acest sens.

După ce a primit îngrijiri medicale, s-a constatat că viața bărbatului nu este pusă în pericol, motiv pentru care a fost transferat la Clinica de Psihatrie a Spitalului Județean Timișoara, unde a fost internat. În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel