Caz şocant la Cluj. Ce i-a făcut o femeie unui nou născut

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Poliţiştii clujeni au început cercetările după ce o tânără în vârstă de 20 de ani din Dej a născut, iar copilul a găsit ulterior în haznaua din curtea gospodăriei, femeia nereuşind să spună autorităţilor ce s-a întâmplat. În urma rezultatului necropsiei, anchetatorii vor stabili dacă copilul a venit pe lume viu sau mort şi apoi vor face încadrarea juridică a faptei, scrie romaniatv.net. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, o femeie de 20 de ani din Dej a solicitat ambulanţa, miercuri dimineaţă, spunând că se simte rău.

Un echipaj a venit la locuinţa femeii şi a transportat-o la spital. Cadrele medicale au stabilit în urma investigaţiilor că femeia prezenta urmele unei naşteri recente, dar nu a putut spune unde este copilul. 

Apoi au fost anunţaţi şi poliţiştii despre această situaţie şi au început verificările.

În cele din urmă, copilul a fost găsit în haznaua din gospodăria unde locuia tânăra. În urma efectuării necropsiei, anchetatorii vor stabili dacă copilul s-a născut viu sau mort, iar în funcţie de acest aspect va fi făcută încadrarea juridică a faptei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel