O fetiță de 9 ani, din Teleorman, acuză de viol un băiat de-o vârstă cu ea

Caz șocant în Teleorman. O fetiță de 9 ani, violată în toaleta școlii / Foto: Pixabay, de Alexas_ Foto
Caz șocant în Teleorman. O fetiță de 9 ani, violată în toaleta școlii / Foto: Pixabay, de Alexas_ Foto

O fetiță de 9 ani din Teleorman ar fi fost violată în toaleta școlii.

O fetiță de nouă ani susţine că a fost violată în toaleta şcolii din localitatea Mârzăneşti, iar poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat, informează IPJ Teleorman, transmite Agerpres.

Conform unor surse judiciare, cel care este acuzat de viol este un băiat de aceeaşi vârstă cu fata, dar fapta nu se confirmă. Cea care a reclamat incidentul la Poliţie este mătuşa fetei.

"Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie a.c., în toaleta unităţii de învăţământ din localitatea Mârzăneşti. Au fost sesizate DGASPC Teleorman şi Inspectoratul Şcolar, iar fetiţa a fost transportată la o unitate medicală, pentru stabilirea situaţiei de fapt, împreună cu tutorele acesteia", precizează IPJ Teleorman.

Poliţiştii continuă cercetările şi au întocmit, în urma sesizării mătuşii fetei, un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Dolj. Două fetițe de 5 ani ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani

Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 72 de ani, din comuna Bârca, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi coruperea sexuală a minorilor.

Potrivit polițiștilor, marți, 27 septembeie, în jurul orei 20:00, poliţiştii Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că, fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

În fapt, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol(două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

”În cursul zilei de miercuri, bărbatul l va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării une măsuri preventive”, au mai precizat sursele citate. Vezi mai mult AICI.

Tânăr de 19 ani, reținut pentru că ar fi profitat de o fetiță de 11 ani la stână din Vrancea

Un tânăr de 19 ani, din comuna Tănăsoaia, bănuit că ar fi profitat de o fetiţă de 11 ani la o stână din localitate, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Sâmbătă, 17 septembrie, ora 14,34, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie din comuna Tănăsoaia cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie, în jurul orei 21,00, fiica sa minoră de 11 ani a fost condusă de un tânăr cunoscut, din aceeaşi localitate, la o stână situată în aceeaşi comună, sat Năneşti, unde ar fi fost violată de acesta. Poliţiştii l-au identificat pe tânărul de 19 ani şi l-au condus la sediul poliţiei pentru audieri", a precizat IPJ Vrancea. Vezi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel