Caz ȘOCANT în București. ”E bărbatul care a intrat în poarta Guvernului”

Președintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a oferit noi informații despre bărbatul care a făcut scandal într-un imobil din București.

Poliția Capitalei a transmis, miercuri dimineața, că bărbatul care a făcut scandal într-un imobil din sectorul 1 și a fost împușcat de polițiști a murit la spital.

„Colegii mei, în momentul în care merg la astfel de apeluri 112, nu știu ce găsesc la fața locului. În cazul de față, vorbim despre un bărbat care a fost extraordinar de violent. Inițial, bărbatul a încercat să ia viața unui agent de pază din cadrul complexului. Imediat după ce au ajuns polițiștii la fața locului, acesta s-a năpustit asupra lor. După ce s-a retras la un nivel superior al clădirii, a fost urmărit de polițiști și, în acel moment, s-a năpustit asupra unuia dintre polițiști pe care l-a rănit.

Din datele pe care colegii le-au obținut de la fața locului, ar fi vorba despre un bărbat cunoscut cu afecțiuni psihice, care a mai fost internat nevoluntar în urma unei fapte similare. Cred că este vorba despre bărbatul care, în 2016, a intrat în poarta Guvernului, în semn de protest, din ce am văzut, conform declarațiilor pe care acesta le-a oferit, pentru că România urma să fie atacată de teroriști la acel moment. O persoană cunoscută cu afecțiuni psihice", a spus președintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, miercuri, la Antena 3.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel