Caz REVOLTĂTOR scos la iveală de AID. Ce a transmis Parchetul General

Parchetul General a comunicat AID rezultatele verificărilor efectuate în cazul tinerei sechestrate, bătute și violate la Constanța.

VEZI ȘI: Riscurile campaniei de presă în cazul fetei violate la Vaslui. Ce spune Oana Băluță 

Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) evidențiază un alt caz asemănător celui de la Vaslui, în care o tânără în vârstă de 22 de ani a fost sechestrată timp de 2 zile într-un apartament din Constanța, violată și bătută de mai mulți bărbați.

Conform presei, tânăra din Vaslui a cunoscut un bărbat pe Facebook și a decis să meargă la Constanța ca să îl întâlnească. În perioada 8-10 februarie 2015, tânăra a fost sechestrată, bătută și constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu mai multe persoane, iar pentru a scăpa a sărit de la etajul al 4-lea al blocului.

Ca urmare a informațiilor primite de AID, conform cărora cei patru bărbați ar fi fost cercetați în stare de libertate, precum cei șapte tineri din Vaslui, am luat decizia sesizării în data de 23.07.2015, atât a Parchetului de pe lângă ÎCCJ, cât și a CSM, prin care Asociația pentru Implementarea Democrației a solicitat celor două instanțe efectuarea de cercetări cu privire la stadiul cazului și a magistraților implicați în dosar, scrie AID.

Astfel, vineri, Parchetul General a comunicat AID concluziile verificărilor interne efectuate în acest caz. În urma răspunsului primit, din perspectiva AID rezultă o atitudine revoltătoare și inacceptabilă a magistraților judecători din cadrul Judecătoriei Constanța și a Tribunalului Constanța, care au decis în repetate rânduri scoaterea din arest preventiv și cercetarea sub control judiciar a celor patru bărbați.

VEZI AICI COMUNICATUL INTEGRAL TRANSMIS DE PARCHETUL GENERAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel