Caz REVOLTĂTOR. O mamă și-a pus copilul de 11 ani să jefuiască un bărbat care se zbătea între viață și moarte

Foto: IPJ Botoșani
Foto: IPJ Botoșani

O femeie a fost trimisă în judecată după ce și-ar fi pus copilul de 11 ani să jefuiască un bărbat care se zbătea între viață și moarte.

O femeie de 31 de ani, din oraşul Comăneşti, judeţul Bacău, a fost trimisă în judecată pentru acces ilegal la un sistem informatic, fiind acuzată că a încercat să folosească un card bancar ce nu îi aparţinea. Detaliile cazului sunt revoltătoare, scrie Adevărul.ro.

Cazul a ieşit la iveală după ce un bărbat a reclamat la Poliţie că i-a fost furat din casă un portofel plin cu bani, acte şi alte valori, chiar în timp ce un echipaj SMURD îi acorda primul ajutor. Victimei i se făcuse rău, iar atunci când medicii au intervenit, un copil de 11 ani ar fi intrat pe geam și ar fi sustras portofelul. Ulterior, mama acestuia ar fi încercat să folosească cardul bancar la un bancomat, pin-ul acestuia fiind găsit în portofel. Atunci ea a fost prinsă de polițiști. 

„Inculpata nu a făcut decât o interogare a soldului, dar pentru aceasta a fost necesar a tasta codul PIN, atât suportul fizic cât şi codul fiindu-i comunicate de către fiul său minor, care nu are vârsta răspunderii penale (sub 14 ani). Nu a extras nicio sumă de bani, pentru că persoana vătămată nu avea disponibil bănesc, dar pe card era inserat numele acesteia şi inculpata ar fi trebuit să i-l restituie, însă mai întâi s-a deplasat la un ATM, astfel că apărarea acesteia în sensul că nu ar fi ştiut cui aparţine respectivul card, întrucât i-a fost înmânat de fiul său cu explicaţia că l-ar fi găsit în spatele blocului nu este credibilă şi nici scuzabilă.”, au precizat anchetatorii.

Femeia și-a recunoscut vina în fața judecătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel