Caz REVOLTĂTOR în București. Băiat de 4 ani, bătut cu picioarele de alți copii pentru că nu purta mască de protecție

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un băiețel de 4 ani și 8 luni ar fi fost bătut de alți copii într-un parc din București pentru că nu purta mască de protecție. 

Un băiat în vârstă de 4 ani și 8 luni ar fi fost bătut de mai mulți copii pentru că nu purta mască de protecție. Incidentul ar fi avut loc joi seara într-un parc din Capitală, iar mama copilului ar fi povestit incidentul în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”, de la Antena 3, relatează Gândul.ro

"Mi-au spus că îl lovesc pentru că el nu poartă mască, iar copiii care nu poartă masca trebuie bătuți. Este traumatizat de ce se întâmplă în perioada aceasta, pentru că nu mai înțelege nimic.

Am mers cu băiețelul în parcul din cartier, se juca, când dintr-o dată observ că este înconjurat de alți copii cu vârste între 5 și 7 ani. Au început cu toții să îl împingă din toate părțile, chiar să-l lovească, m-am dus repede să văd ce se întâmplă. Aveau niște arme de jucărie, l-au înconjurat efectiv… băiețelul meu nici nu știa ce să spună. Nu mi-a venit să cred că aud așa ceva. Am fost atât de șocată încât am vrut doar să îl scot din situația aceea și să stau să îi explic un pic. Este și traumatizat de ce se întâmplă în perioada aceasta pentru că nu mai înțelege nimic. De exemplu ieri a tușit de câteva ori în parc pentru că are o alergie și toată lumea se uita urât la el. Este într-o perioadă foarte confuză și am vrut să îl iau de acolo foarte repede ca să îi explic că nu este vinovat cu nimic.", a povestit mama băiețelului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel