Caz șocant. Mobilizare masivă pentru a ajuta o fetiță amărâtă. Adevărul, năucitor

Povestea unei fetițe de 12 ani a impresionat o țară întreagă. Oamenii s-au mobilizat pe Facebook pentru a-i trimite ajutoare. Adevărul este că mâna întinsă a spus o poveste... falsă. 

O fetiță de 12 ani a reușit să păcălească internauții de pe Facebook. În ultimul timp, mobilizarea de pe Facebook a făcut minuni pentru mulți oameni amărâți, copii și bătrâni. Poveștile lor au fost scrise și publicate cu o fotografie sugestivă. Au stâns mii de distribuiri, sute de mesaje și au schimbat destine. 

Însă, nu întotdeauna o poveste spune adevărul. Iată povestea unei puștoaice de 12 ani de la Peștera Muierilor, publicată pe Facebook, care a stâns repede ajutoare: "Fetita din poza este Denisa si are 12 ani. Urcand pe scari spre Pestera Muierilor, Denisa ne-a intampinat cu un zambet inocent si a inceput sa ne dea informatii despre programul si regulile de acolo. Din povestirile ei am aflat ca ea este capul familiei pentru cei 8 fratiori mai mici, mama lor a murit într-un accident de masina si tatal lor i-a parasit. Sta in frig si da informatii vizitatorilor sperand ca acestia sa-i dea si ei un banut, dar nu cerseste. Cel putin acest lucru l-am vazut cat timp a stat in preajma noastra. Am intrebat-o la un moment dat de ce nu se duce acasa ca sa se mai incalzeasca si ea mi-a spus ca ei nu au soba si lemne, stau imbracati si cand mai fac rost de lemne fac focul in mijlocul casei si apoi il sting in momentul cand se culca. Casa in care locuiesc am vazut-o de la distanta, dar am putut distinge ca in loc de geamuri sunt puse cartoane si celofan". 

Iată fetița: 

(w460)

Iată și casa în care a spus că locuiește și-n care, în realitate, stă o bătrână: 

(w670)

Un grup de mămici din Târgu Jiu au strâns lucrușoare și, când se pregăteau să trimită pachetele, au contactat pe cineva din Baia de Fier, localitate din apropierea peșterii și au aflat adevărul: "In casa aratata de fetita ca fiind locul unde sta ea, locuieste o femeie batrana. Iar despre fetita stiu ca mai are cinci frati, ambii parinti sunt in viata, e adevarat insa ca sunt saraci. Dar copiii in loc sa fie trimisi la gradinita si la scoala (au unele noi facute de primarie) prefera sa ii trimita la cersit pentru ca le lipsesc bautura si tigarile", a povestit o tanara ce locuieste in zona, dand si numele familiei si alte detalii despre aceasta, potrivit wowbiz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel