Caz CONFIRMAT de gripă porcină la Sibiu. "Nu a murit nimeni"

agerpres_4014900
agerpres_4014900

Oficiali de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu au confirmat că au un singur caz de gripă porcină. Ei au subliniat că acesta a fost externat pentru că a fost vindecat, dar și că în 2014 nu a murit nimeni din cauza virusului și că nu există confirmarea de AH1N1 la pacienții de la Aeroportul din Sibiu. 

"Avem un caz confirmat de gripă porcină, care a fost externat, pacientul este bine, vindecat. Acum avem doi pacienți, angajați ai Aeroportului Internațional din Sibiu, care sunt internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență, însă nu avem nicio confirmare că ar avea gripă", a precizat Adela Morar, director adjunct al DSP Sibiu, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean din Sibiu, Decebal Todăriță, a declarat că pacientul decedat, în vârstă de 38 de ani, angajat al Aeroportului Internațional din Sibiu, nu avea gripă. Acest lucru  a fost menționat oficial în rezultatele analizelor venite de la Institutul Cantacuzino din București. El a murit de insuficiență respiratorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel