Caz ciudat în China. Un bărbat s-a îmbolnăvit grav după ce și-a mirosit șosetele

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital cu infecție pulmonară. Medicii au stabilit că plămânii acestuia erau infestați.

Peng, un chinez de 37 de ani, a fost internat după ce a fost diagnosticat cu o infecție pulmonară. Cauza este cel puțin bizară: omul avea obiceiul ciudat de a mirosi șosetele murdare în fiecare zi când venea de la serviciu.

Boala pulmonară a fost dezvoltată datorită inhalării ciupercilor prezente în șosetele omului. Microorganismele s-au răspândit rapid prin plămâni, determinând intrarea internarea de urgență în spital.


"Infecția poate fi atribuită și lipsei de odihnă a pacientului, ceea ce duce la un sistem imunitar mai slab", a explicat Dr. Mai Zhuanying, de la Spitalul Zhangzhou. Infecția fungică pulmonară este o problemă critică de sănătate și poate fi fatală.

Diagnosticul infecției fungice pulmonare poate fi dificil, deoarece semnele și simptomele bolii pot fi nespecifice, iar testele diagnostice neinvazive au de obicei sensibilitate scăzută. Cazul va fi studiat de alți specialiști.

Vezi și: Rușii au reușit să fabrice inimi artificiale pentru copii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel