EXCLUSIV  Caz Caracal versus Bucureşti. Daniel Tudorache: Toate informaţiile, la dispoziţia anchetatorilor

Mihai Ciobanu / 26 aug 2019 / 09:14 Salveaza PDF Comentarii
Alexandra și Luiza
Descriere foto: Alexandra și Luiza

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre măsurile care au fost luate în sector pentru siguranţa cetăţenilor.

În contextul cazului Caracal, în care autorităţile nu au fost în stare să descopere ce se întâmplă, atât timp, în gospodăria lui Gheorghe Dincă, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat, într-un interviu acordat DC News, despre măsurile care s-au luat în Bucureşti pentru ca infracţionalitatea să scadă.

Daniel Tudorache a declarat că Sectorul 1 este unul dintre cele mai sigure sectoare ale Capitalei, ca urmare a implementării unui program prin care au fost montate, pe străzi, în intersecţii şi în alte zone peste 1.100 de camere de supraveghere video. 

"Poliţia Locală monitorizează zonele publice şi automat pune la dispoziţia anchetatorilor toate elementele care le sunt cerute. Aşa cum am mai spus, pe raza Sectorului 1 - care reprezintă 30% din suprafaţa Bucureştiului, deci o suprafaţă mare - avem 1.100 de camere de supraveghere. E o zonă sigură. Infracţionalitatea a scăzut pentru că noi, de fiecare dată când montăm camere în anumite zone şi anunţăm pentru a-i descuraja pe potenţialii infractori. Acele camere în descurajează pe cel care doreşte să facă o infracţiune", a declarat Daniel Tudorache.

VIDEO: 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27