Caz Caracal. Procurorii, verificări într-un cimitir

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Anchetatorii se pregătesc să facă cercetări într-un cimitir din Caracal, acolo unde mai multe morminte vor fi verificate. 

Anchetatorii vor să facă verificări într-un cimitir din Caracal, anunţă România TV. Potrivit sursei citate, procurorii vor să verifice mai multe morminte pentru a vedea dacă nu cumva Gheorghe Dincă a ascuns acolo cadavrele victimelor sale sau rămăşiţele lor. 

În plus, procurorii Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal în copie certificată, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că procurorii Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal în copie certificată.

Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) anchetează modul în care procurorii de la Parchetul din Caracal și cei de la DIICOT Craiova au intervenit și s-au ocupat de crimele din Caracal, de anchetă fiind vizați procurorii Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova și Cristian Popescu de la Parchetul din Caracal, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel