Caz Caracal. Noul prefect de Olt, deranjat de jurnaliști. Declarații de neînțeles

Irina Constantin / 03 aug 2019 / 15:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Noul prefect de Olt, Angela Nicolae, a mers astăzi la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. 

Angela Nicolae a fost deranjată de întrebările jurnaliștilor. Ea a afirmat că se află la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal pentru a i se întipări în minte locul: ”Vreau să mi se întipărească foarte bine în minte acest loc, am simțit nevoia să văd personal locul desfășurării evenimentelor. Simt nevoia să mi se întipărească în memorie, să îmi amintesc întotdeauna care este datoria mea de funcționar public. De a fi orientat spre cetățean. Întreaga mea compasiune către familiile victimelor. Eu am încredere în instituțiile statului, în organele de cercetare ale DIICOT, am încredere în justiție”. 

Întrebată ce măsuri a luat în acest caz, ce a făcut de trei zile, Angela Nicolae a spus că este prefect de numai trei zile. Un jurnalist a întrebat-o dacă știe, în ceea ce privește perchezițiile, dacă s-au făcut și în alte case părăsite de pe aceeași stradă, iar prefectul a răspuns că jurnaliștii ar trebui să spună, că ei au fost acolo, nu ea. 

La insistențele jurnaliștilor, le-a mai spus că ar putea să le recite pe de rost atribuțiile prefectului. ”Sunt în a treia zi de mandat. Nu este o scuză, nu e o justificare. Urmează să arăt ce pot”, a spus Angela Nicolae.

Angela Nicolae a depus o coroană de flori la locul unde sute de oameni au aprins candele, în memoria Alexandrei.

Prefectul și subprefectul din Olt au fost demiși, în urmă cu o săptămână. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27