Mihai Gâdea, lovitura serii la Antena 3: Gigel Firică ar fi complicele Gheorghe Dincă. Nora lui, avocat din oficiu în cazul Caracal

Irina Constantin / 14 aug 2019 / 21:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mihai Gâdea susține că un bărbat din Caracal ar fi complicele lui Gheorghe Dincă. Bărbatul neagă că ar fi implicat. 

”Avem un martor sub acoperire, care are un client, pe Gigel Firică. La jumătatea rețelei se afla Nea Gică, e vorba de Gheorghe Dincă. El și ”asociații” livrau fete, erau minore, erau și fete care practicau prostituția, dar și fete pe care le racolau. Ne apropiem de lovitura uriașă din această seară.” a spus Mihai Gâdea, la Antena 3. 

”Are un magazin de piese auto, mic, în Caracal, dar o casă mare, comparabilă cu un mall” a spus Mihai Gâdea despre Gigel Firică, despre care afirmă că ar fi complicele lui Gheorghe Dincă. 

Gigel Firică susține că nu a avut nicio legătură cu Gheorghe Dincă decât în urmă cu 20 de ani, când a dărâmat casa: ”Sunt niște minciuni de la niște proști, invidia, de când am făcut casa, eu sunt privatizat de 30 de ani. Să vină unu să-mi spună sau una că am avut eu...”. 

Fiica lui Gigel Firică, avocată din oficiu a lui Gheorghe Dincă

 

Mihai Gâdea a mai transmis că nora lui Gigel Firică, Cristina Nicoleta Firică, ar fi avocata din oficiu a lui Gheorghe Dincă, desemnată de către Baroul Olt. Răspunsul oficial este că a fost aleasă aleatoriu, potrivit Antena 3. Pentru Gheorghe Dincă au fost desemnați, în acest caz, 7 avocați din oficiu. Cristina Firică a fost desemnată în 5 august. Din acea zi, ea ar fi stat în permanență lângă Gheorghe Dincă și ar fi fost în fiecare zi la cercetarea la fața locului. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26