Caz Caracal. Maria Ghiorghiu: "Alexandra și Luiza trăiesc!"

Maria Ghiorghiu
Descriere foto: Maria Ghiorghiu

Cea mai cunoscută clarvăzătoare a României, Maria Ghiorghiu, susține în continuare că Alexandra și Luiza trăiesc, chiar dacă Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis.

Într-un articol publicat pe blogul ei, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susține că adolescentele sunt torturate.

”Stiu ca majoritatea celor care o iubesc si o sustin pe Alexandra, fetita de 15 ani rapita de pe strada de Gheorghe Dinca, si-au luat adio de la ea cand au auzit ca ADN-ul fetei s-a gasit in cenusa din butoiul criminalului (el a recunoscut ca este criminal). O fi el criminal, o fi omorat poate alte persoane, dar nu pe ALEXANDRA si pe LUIZA!!! Nu pot sa stau in pat si sa dorm, in timp ce fetele sunt chinuite, afland prin Puterea Duhului Sfant ca fetele traiesc. Fratilor! ALEXANDRA si LUIZA traiesc!”, a scris Maria Ghiorghiu pe pagina ei.

Clarvăzătoarea a mai spus că adolescentele ar fi închise într-un buncăr. I s-a arătat în timpul nopții că Luiza privea printr-un geam cu gratii, în timp ce Alexandra era legată de mâini și avea o eșarfă la ochi.

”Și-n această clipă, îmi spuneam: „Doamne, dar parca este un lagăr acolo!” Iar un glas îmi spune răspicat si prompt: ”Buncăr. Este un buncăr!", a mai scris Maria Ghiorghiu pe pagina ei.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27