Caz Caracal. Maria Ghiorghiu: "Alexandra și Luiza trăiesc!"

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Cea mai cunoscută clarvăzătoare a României, Maria Ghiorghiu, susține în continuare că Alexandra și Luiza trăiesc, chiar dacă Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis.

Într-un articol publicat pe blogul ei, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susține că adolescentele sunt torturate.

”Stiu ca majoritatea celor care o iubesc si o sustin pe Alexandra, fetita de 15 ani rapita de pe strada de Gheorghe Dinca, si-au luat adio de la ea cand au auzit ca ADN-ul fetei s-a gasit in cenusa din butoiul criminalului (el a recunoscut ca este criminal). O fi el criminal, o fi omorat poate alte persoane, dar nu pe ALEXANDRA si pe LUIZA!!! Nu pot sa stau in pat si sa dorm, in timp ce fetele sunt chinuite, afland prin Puterea Duhului Sfant ca fetele traiesc. Fratilor! ALEXANDRA si LUIZA traiesc!”, a scris Maria Ghiorghiu pe pagina ei.

Clarvăzătoarea a mai spus că adolescentele ar fi închise într-un buncăr. I s-a arătat în timpul nopții că Luiza privea printr-un geam cu gratii, în timp ce Alexandra era legată de mâini și avea o eșarfă la ochi.

”Și-n această clipă, îmi spuneam: „Doamne, dar parca este un lagăr acolo!” Iar un glas îmi spune răspicat si prompt: ”Buncăr. Este un buncăr!", a mai scris Maria Ghiorghiu pe pagina ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel