Caz Caracal. Gheorghe Dincă, adus la INML pentru expertiză psihiatrică UPDATE

Gheorghe Dincă - FOTO Agerpres
Gheorghe Dincă - FOTO Agerpres

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimei din Caracal, cel care ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu, a ajuns la INML. 

UPDATE

Deși, s-a anunțat că va fi expertizat psihiatric acesta a fost adus la INML pentru un certificat medico-legal.

Știrea inițială

Gheorghe Dincă a fost adus la INML pentru o expertiză psihiatrică. Procurorii DIICOT, care îl anchetează pe Dincă au solicitat o expertiză psihiatrică, având în vedere că acesta este acuzat de omor calificat, infracţiune pentru care această expertiză este obligatorie. Acesta este supus în aceste momente unei expertize psihiatrice pentru a se vedea dacă acesta a avut discernământ atunci când ar fi comis crima.

Gheorghe Dincă a fost luat, miercuri dimineaţa, din arestul IPJ Dolj, pentru a fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava, unde astăzi este expertizat medical. Alexandru Bogdan, avocatul lui Dincă, a afirmat zilele trecute că acesta are fracturi costale şi de stern, pentru că, la descinderile din 26 iulie, organele de poliţie l-ar fi lovit cu bocancii în zona pieptului, motiv pentru care ar putea fi dus la investigaţii medicale. El ar putea fi examinat şi psihiatric.

Gheorghe Dincă a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul, iar cu privire la cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, există indicii că a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel