Caz Caracal. Felix Bănilă, ultimele detalii din anchetă

Mihai Ciobanu / 27 aug 2019 / 10:01 Salveaza PDF Comentarii
Felix Bănilă
Descriere foto: Felix Bănilă

Felix Bănilă, şeful DIICOT, a venit cu noi informaţii în ceea ce priveşte ancheta în cazul Caracal. 

Felix Bănilă a comunicat, marţi dimineaţa, care este stadiul anchetei în cazul Caracal şi ce mai fac anchetatorii la casa lui Gheorghe Dincă.

"La locuinţa lui Gheorghe Dincă avem de finalizat cercetarea în cadrul acestui mandat de percheziţie domiciliară. Se verifică golurile din pământ, dacă sunt sau nu sunt obiecte care ne interesează acolo. La acest moment se verifică şi pereţii locuinţei pentru că s-a spus că s-au aşternut mai multe straturi de ciment, de mortar pe interior şi vrem să vedem dacă acest lucru ascunde sau nu altceva", a declarat Felix Bănilă.

Întrebat dacă exclude varianta ca Luiza Melencu să fie în viaţă, Felix Bănilă a declarat: "Nu excludem niciuna dintre variante. Ştiţi că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente. Şi de aceea, la momentul acesta, nu putem exclude nicio variantă".

Despre imaginile luate de pe camerele de supraveghere din zonă, Felix Bănilă a declarat: "La momentul iniţial, după preluarea cauzei, s-a căutat să se identifice toate camerele de pe traseu şi au fost ridicate, eu sper, în totalitate aceste camere pentru că, ştiţi foarte bine că acestea au un hard-disk cu rescriere, iar imaginile se pot pierde în timp. Acestea vor fi sortate, filtrate şi vor fi reţinute doar cele care prezintă interes pentru anchetă". 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28