EXCLUSIV  Caz Caracal. Dan Antonescu: ”Gheorghe Dincă poate fi un om care nu a omorât pe nimeni.” De ce și-ar asuma crimele

Roxana Neagu / 02 aug 2019 / 18:02 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Expertul crimonolog Dan Antonescu a lansat o ipoteză inedită ca răspuns la întrebarea de ce ar trage de timp Gheorghe Dincă. 

Dan Antonescu a spus, în cadrul interviului DCNews, că e posibil ca Gheorghe Dincă să mai aibe niște fapte la activ, și are un loc, pe care-l consideră sigur, unde ascunde cadavrele și, dacă le-ar arăta anchetatorilor unde a ascuns cadavrul Alexandrei, se teme ca anchetatorii să nu găsească și celelalte cadavre. Aceasta ar fi cea mai dură variantă. 

Totodată, specialistul crimonolog Dan Antonescu afirmă: ”El - n.r. Gheorghe Dincă - poate fi un om care nu a omorât pe nimeni. Poate fi doar un intermediar sau un soi de angajat al unei rețele de trafic de persoane și preferă să-și ia o faptă care nu poate fi dovedită, aceea de omor, cea de răpire e clară, și, trăgând de timp, știe că persoanele căutate - Alexandra, Luiza- sunt deja pe un drum de unde nu vor mai putea da declarații foarte mult timp”. 

Vezi mai mult în video: 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27