Caz Argeș: O fată de 18 ani, trasă într-o maşină și lovită de fostul iubit

Un nou caz șochează România!

O fată de 18 ani a fost trasă într-o maşină și lovită de fostul iubit, în localitatea Domnești din județul Argeș, dar a reușit să scape zbătându-se. Incidentul a fost sesizat la 112 de un martor.

„Din cercetări s-a stabilit că bărbatul ar fi încercat să o determine pe o tânără de 18 ani, cu care a avut în trecut o relație de prietenie, să se urce în autovehiculul cu care se deplasa, ulterior acesta lovind-o. După comiterea faptei, bărbatul a fost identificat în trafic de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești și cei ai Secției de Poliție Rurală Schitu Golești", a transmis IPJ Argeș.

Surse judiciare au declarat, corespondentului Mediafax, că tânăra s-a întâlnit întâmplător cu fostul iubit. Acesta a băgat-o cu forța în mașină, unde a și lovit-o. În cele din urmă, fata a reușit să scape, iar o femeie, martor la incident, a sunat la 112.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de tentativă de lipsire de libertate și loviri sau alte violențe. El va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel