Caz Arad. Afaceristul Ioan Crișan a murit la câteva secunde după explozie

Captură foto Antena 3
Captură foto Antena 3

Apar noi informații în cazul afaceristului Ioan Crișan, mort în explozia din Arad. Anchetatorii au primit rezultatele necropsiei, care confirmă identitatea bărbatului, dar și faptul că acesta s-a stins din viață la câteva secunde după ce mașina a explodat.

Raportul necropsiei arată că omul de afaceri Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, a murit din cauza exploziei, la câteva secunde după deflagrație. 

Procurorii au schimbat încadrarea în cazul exploziei produse în Arad din omor în omor calificat cu premeditare.

„Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, a transmis, luni, 31 mai, Parchetul General.

Procurorii mai anunță că duminică a fost finalizată cercetarea la fața locului și că procurorul de caz a dispus realizarea mai multor expertize și constatări.

În acest caz, au fost audiate mai multe persoane.

„În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiție și soluționării cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane și logistice de către Poliția Română, care își desfășoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Amintim că o explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc sâmbătă dimineața în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Ludovic Orban, întrebat dacă se simte sigur în România, după ce afaceristul Ioan Crișan a murit

Întrebat dacă se simte sigur în România, după ce omul de afaceri arădean Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, a murit în urma exploziei mașinii, în Arad, președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că „România este o țară sigură”.

„România a fost ferită o lungă perioadă de timp de astfel de atentate. Avem instituții care veghează la apărarea vieții și siguranței cetățenilor români și este, din punctul meu de vedere, o țară sigură. (...) România are instituții profesioniste care veghează la apărarea siguranței”, a spus, sâmbătă, Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel