Caz Arad. A fost găsit șoferul TIR-ului cu țigări de contrabandă, ce ar avea legătură cu Ioan Crișan

Imagine de planet_fox de la Pixabay
Imagine de planet_fox de la Pixabay

Șoferul care a fugit și a lăsat TIR-ul cu țigări de contrabandă în mjlocul drumului a fost găsit de polițiști. TIR-ul ar fi aparținut uneia dintre firmele lui Crișan și ar fi fost împrumutat, fără ca afaceristul să știe ce avea să se transporte, după cum a aflat DC News, încă de sâmbătă. 

Șoferul care transporta un camion plin cu țigări de contrabandă și a fugit de polițiști, pe 24 mai, a fost găsit de oamenii legii. Miercuri dimineață, Sebastian T. a fost dus la Serviciul de Combatere a Infracționalității Economice pentru a da declarații.

Potrivit specialarad.ro, șoferul ar fi însoțit de unul dintre cei mai scumpi avocați din Vestul țării. 

'În dimineața zilei de 24 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă. În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic.

Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigate a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă.

După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a europaleților, au fost găsite 323.298 pachete (6.465.960 fire) de țigări de contrabandă, netimbrate.', transmitea IPJ Arad, zilele trecute. 

DC News a scris prima dată despre posibila legătură dintre Ioan Crișan și camionul cu țigări 

După ce a vorbit pentru DC News despre explozia mașinii de la Arad, catalogând evenimentul drept 'o crimă cu aspect terorist', comisarul-șef (r) Mihai Untaru ne-a dezvăluit că există informații conform cărora un camion al unei firme de-ale sale, împrumutat alteia, a fost interceptat cu țigări de contrabandă.

'Acum câteva zile, a fost interceptat un camion plin cu țigări, unde șoferul a fugit. Există informații conform cărora camionul ar fi fost de fapt al uneia dintre firmele lui Crișan, dar el n-avea nicio legătură cu asta. El împrumutase camionul unei alte firme, neștiind ce se întâmplă. Apare și informația asta, iar moartea lui poate fi interpretată ca un gest de avertisment.', ne-a spus Mihai Untaru, sâmbătă. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV / Comisarul Untaru spune pentru cine a fost uciderea lui Ioan Crișan un avertisment

Amintim că o explozie urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc, sâmbătă dimineața, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Procurorii de la Parchetul General investighează cazul sub suspiciunea de omor calificat cu premeditare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel