Căutări la mina Uricani. Au fost găsiți muncitorii prinși sub dărâmături - UPDATE

ISU Hunedoara
ISU Hunedoara

Misiunea de căutare a celor doi muncitori, surprinşi de surparea turnului de extracţie al minei Uricani, a fost reluată în această dimineaţă.

UPDATE ORA 12:13: A fost găsit și cel de-al doilea muncitor, în vârstă de 31 de ani, prins sub turnul prăbușit, anunță ISU Hunedoara. Se află, îngropat sub dărâmături, la câțiva metri de colegul sau. Echipele de intervenție ale Detașamentului Petroșani acționează pentru extragerea bărbatului. Leziunile sale sunt incompatibile cu viața, a mai precizat sursa citată. 


UPDATE: Echipele de salvatori au reuşit să ajungă, joi dimineaţa, la prima victimă surprinsă de tonele de moloz rezultate în urma prăbuşirii turnului de extracţie de la fosta exploatare minieră Uricani, bărbatul fiind găsit decedat.

"Unul dintre muncitorii prinşi sub turnul de extracţie prăbuşit al minei Uricani a fost găsit. Se fac eforturi pentru scoaterea acestuia de sub o placă de beton. Nu prezintă semne că ar fi în viaţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

- Știrea inițială - 

Începând cu ora 6, o echipă lărgită a Detaşamentului Petroşani, alcătuită din 9 pompieri, a demarat acţiunea de îndepărtare a molozului rezultat în urma prăbuşirii.

Pompierii acționează cu echipamente aflate în dotarea containerului multirisc şi sunt sprijiniţi de 5 utilaje grele ale firmei de ecologizare, exploatării miniere şi consiliului local Uricani, a precizat ISU Hunedoara într-un comunicat. 

VEZI ȘI: Accident la mina URICANI. Turn PRĂBUȘIT peste muncitori. Intervenție de URGENȚĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel