Câţi români au ales să-şi plătească impozitele pe ghişeul.ro

Sursa foto: Andrea Piacquadio - Pexels
Sursa foto: Andrea Piacquadio - Pexels

Aproape 100.000 de noi utilizatori s-au înscris în luna ianuarie pe platforma Ghişeul.ro, administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Pe parcursul lunii ianuarie, 96.006 utilizatori s-au înscris pe www.ghiseul.ro, alegând să achite taxele locale şi serviciile publice simplu, rapid şi sigur. Este cel mai mare număr de utilizatori noi înscrişi într-o singură lună de la crearea platformei, în anul 2011.

De asemenea, în ianuarie au fost înregistrate 335.921 de tranzacţii, în valoare de 101.081.508 lei. Astfel, în prima lună a anului 2021, sumele colectate au reprezentat aproape un sfert din valoarea totală încasată pe tot parcursul anului 2020.

"Un factor esenţial, care reprezintă măsura sigură a succesului unui produs sau serviciu digital, este rata de adoptare. Numărul utilizatorilor este cel mai relevant benchmark al utilităţii şi performanţei. Cifrele creşterii exponenţiale ale Ghişeul.ro arată cât se poate de clar că această platformă este cel mai de succes serviciu public electronic din România la acest moment. Uşurinţa în utilizare, dar şi bonificaţia de 10% la plata impozitelor locale de persoanele fizice valabilă până la 31 martie au contribuit cu siguranţă la acest nou record înregistrat de Ghişeul.ro", a declarat Octavian Oprea, preşedinte interimar al Autorităţii pentru Digitalizarea României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel