Câți oameni încap într-o mașină - VIDEO. Descoperirea polițiștilor sibieni

Polițiștii sibieni au oprit o mașină mică în trafic pentru un control de rutină, iar numărul pasagerilor i-a speriat.

Eforturile depuse de polițiștii rutieri pentru siguranța în trafic prin sancționarea nerespectării normelor rutiere și reducerea victimizării prin accidente rutiere pot fi extrem de ușor zădărnicite prin atitudini care nu sfidează doar normele rutiere.

Cu o astfel de situație s-au confruntat polițiștii Serviciului Rutier Sibiu pe DN 7, când într-un autoturism care tracta o remorcă se aflau 12 pasageri.

Polițiștii rutieri aflați de serviciu în trafic, pe DN 7, desfășurând o acțiune privind legalitatea transportului de persoane, au oprit pentru control un ansamblu de vehicule (format dintr-un autoturism ce tracta o remorcă), iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că șoferul transporta 12 pasageri.

VIDEO

Consecințele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranță la care s-au expus pasagerii și în raport cu particularitățile de drum existente pe DN7, drum național cu valori de trafic ridicate și cu succesiuni de curbe periculoase, sciu polițiștii pe pagina lor de Facebook.

Conform legislației rutiere în vigoare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Totodată, polițiștii nu le-au permis continuarea deplasării, intenția lor era să ajungă în județul Vâlcea, până la identificarea unei alte variante de transport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel