EXCLUSIV  Cumperi sau vinzi un apartament? Câți bani pierzi dacă Prefectura atacă PUZ-ul

Daniel Florea
Daniel Florea

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a explicat câţi bani ar pierde fiecare bucureştean care are o proprietate în sector dacă prefectura sau orice altă instituţie ar încerca să atace şi să blocheze PUZ-ul. 

Într-un interviu acordat DC News TV, primarul Daniel Florea a explicat că fiecare bucureştean care are o proprietate imobiliară în Sectorul 5 ar pierde circa 120 de euro/mp, dacă Prefectura Capitalei ar ataca şi, astfel, ar bloca Planul Urbanistic Zonal al Sectorului 5, recent aprobat. 

Edilul a explicat că, prin existenţa PUZ-ului, creşte valoarea proprietăţilor imobiliare din sector cu o sumă considerabilă. Bani care, dacă PUZ-ul ar fi blocat, ar fi pierduţi de către cetăţeni. 

"Am înţeles că Violeta Alexandru vrea să-i spună prefectului – ceea ce mi se pare un abuz incalificabil – să îi dea ordin să atace PUZ-ul Sectorului 5. Pentru că dacă atacă prefectul hotărârea Consiliului General atunci se suspendă până se soluţionează dosarul. Păi măi oameni buni, abia se dezvoltă zona... aici în Sectorul 5 nu trăiesc numai PSD-işti. Or trăi şi liberali şi USR-işti. Nu şi-or construi case numai PSD-iştii. Mi se pare incalificabil. Sper să nu se întâmple, să fie doar o vorbă spusă la nervi. (...)  Vor să pedepsească toţi locuitorii sectorului să nu putem face nici drumurile, nici cele 40.000 de locuinţe de pe Antiaeriană, pentru că o să ne atace...

Oamenii pot şti, de exemplu, că proprietatea lor, în cazul în care vor dori să o vândă, este mai valoroasă cam cu 120 de euro/mp dacă există PUZ. Aceştia sunt banii pe care i-ar scoate din buzunarele bucureştenilor din Sectorul 5 cei care ar ataca PUZ-ul. E o chestiune care poate fi explicată foarte uşor", a explicat primarul Daniel Florea.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel