Câți bani a câștigat Putin în anul 2012

Vladimir Putin 2
Vladimir Putin 2

La scurt timp după anunțul divorțului, preşedintele Vladimir Putin şi-a depus declaraţia de venit pe anul 2012, conform căreia anul trecut a câştigat 5,7 milioane de ruble, echivalentul a 140.000 de euro.

Deși este primul om din stat, venitul lui Putin este mai mic decât cel al premierului Dmitri Medvedev, care a câştigat anul trecut 5,8 milioane de ruble, echivalentul a 141.000 de euro, conform gândul.info. De asemenea, potrivit declarației de avere, liderul de la Kremlin câștigă de două ori mai puţin decât purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov. Împreună cu soţia sa, Vladimir Putin a declarat, pentru 2012, venituri de 11,1 milioane de ruble, echivalentul a 273.000 de euro.

Cum arată cea care ar fi provocat divorțul lui Putin – FOTO

Potrivit datelor înscrise în declaraţia privind situaţia bunurilor şi a veniturilor pentru anul 2012,  preşedintele rus deţine două apartamente cu suprafaţa construită de 154,7 metri pătraţi şi, respectiv, de 77 metri pătraţi, ambele în Moscova. El mai are în proprietate un teren de 1.500 metri pătraţi în regiunea Moscova, un garaj cu o suprafaţă de 18 metri pătraţi şi un loc de parcare, trei autoturisme de fabricaţie autohtonă, două maşini GAZ şi una modelul NIVA, o remorcă marca Skif.

În declaraţia de avere din 2012, preşedintele rus Vladimir Putin nu menţionează situaţia bunurilor şi a veniturilor celor două fiice ale sale, Ekaterina şi Maria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel