Cățelușa mutilată a ajuns la Fundația Speranța. Cum s-a refăcut- FOTO

Cățelușa mutilată Grivița a fost transportată, joi, de către echipa Vier Pfoten de la clinica Ortovet la Adăpostul Speranța. Amintim că Grivița, care era numită Fetița, a fost mutilată cu un obiect contondent, iar medicii de la Vier Pfoten și Ortovet au ales să nu o eutanasieze, ci să o opereze. A fost supusă primei operații de mandibulă, urmând a doua operație, peste două săptămâni, care va avea scopul să-i elibereze căile respiratorii. 

Pozele trimise de către Vier Pfoten arată că Grivița s-a recuperat foarte bine. "Grivița are un tonus bun, iar evoluția stării ei de sănătate este satisfăcătoare. Poate să mănance singură hrană umedă, vine la mângâiat și dă din coadă când este chemată", transmite echipa.

Vier Pfoten a depus deja un denunț la Poliția Capitalei pentru identificarea și prinderea autorului acestui oribil atac. O persoană, care a comentat pe un site de știri, a scris că i-a dat cățelușei cu un levier peste bot, pentru că lătra.

"Am primit cereri de adopţie din toate colţurile lumii, inclusiv din New York. Stăteam şi mă gândeam că dacă ne hotărâm să o dăm în adopţie, pentru că aşa e mai bine pentru ea, e foarte clar că toată lumea va întreba ce se va întâmpla cu ea şi va veni inevitabil răspunsul: un român i-a dat cu ceva în cap, adică ne vom face din nou de râs la nivel internaţional. Să vedem cât va dura şi a doua operaţie, cât va dura perioada post-operatorie. Oricum, dacă vom hotărî să o dăm în adopţie trebuie să fim foarte atenţi cui o vom da pentru că este un câine care are nevoie de atenţie specială, de îngrijiri zilnice, de toaletarea locului. Este un câine care nu mai arată bine din punct de vedere estetic aşa că persoana care îşi asumă adopţia trebuie să ştie la ce se înhamă. Oricum, nu se pune problema adopţiei anul acesta. Cochetez cu ideea chiar să o iau eu. Urmează să văd ce zice fetiţa mea, care a văzut-o în poză şi e şocată pentru că nu înţelege cum a putut cineva să facă aşa ceva", a declarat, medicul veterinar Anca Tomescu de la Vier Pfoten, potrivit b365.ro.

Iată cum arată Grivița, la aproape o săptămână de la operație:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel