Catedrala Neamului. Maria Ghiorghiu: Ce tot se țipă în gura mare că vrem spitale? Avem destule!

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu a scris pe blogul personal despre Catedrala Mântuirii Neamului.

„În această dimineață, văd stând în pat cu ochii închiși (așa văd eu mai bine toate Minunile), văd o SFÂNTĂ BISERICĂ mare înspre Sud, cu un interior ce strălucea de o Lumină aurie care venea prin pereții Sfintei Biserici. Întâi mi se arată partea stângă din interiorul Locașului sfânt, care era reprezentată de SFINȚII Săi, pictați dumnezeiesc de frumos. Totul era minunat, totul era la locul lui, nimic nu lipsea, nimic nu mai trebuia adăugat. Interiorul așa cum mi-a fost arătat semăna ca două picături de apă cu CATEDRALA MÂNTUIRII Neamului omenesc. În dreapta din faţa Ușilor Împărătești Îl văd pe Domnul nostru Iisus Hristos în carne și oase, stând pe un Tron înalt, ca la judecata particulară.

Sfânta Biserică era plină de credincioși care priveau la MÂNTUITORUL și la SFINȚII SĂI care Îl înconjurau. Fără nicio îndoială, dragilor, Sfânta Biserică în care IISUS HRISTOS stătea pe scaunul de Judecată era interiorul (terminat ca lucru) Sfintei CATEDRALE a MÂNTUIRII Neamului”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

„Ce tot se țipă în gura mare că vrem spitale?

„Nimeni nu clipea măcar, toate privirile erau spre IISUS HRISTOS! (...) Așadar, fraților, să nu mai aruncăm cu piatră în CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI, să nu mai cârtim că s-au cheltuit mulți bani din care se puteau face spitale. Dar oare, vrem să fim un popor bolnav sau vrem să avem plin sufletul de Lumina Învierii Lui Hristos? Ce tot se țipă în gura mare că vrem spitale?

Nu vrem spitale, avem destule! Și cu ajutorul Lui Dumnezeu și al MAICII DOMNULUI vor fi și acestea înbunatatite, aduse la nivel european că aparatură. Medici avem foarte buni, doar să le asigurăm totul acolo unde ei își desfășoară activitatea.

SFÂNTA CATEDRALA a MÂNTUIRII NEAMULUI s-a ridicat numai cu Voia, cu Puterea și cu Ajutorul Prea Sfintei Treimi și Maicii Prea Curatei Fecioare Maria. Ridicarea Locașului sfânt a fost hotărât de Dumnezeu cu mulți ani în urmă, și nicidecum nu a fost un moft al BOR.

Cei care au hulit și criticat acest Sfânt locaș al Catedralei Mântuirii Neamului să nu o mai facă niciodată, și să meargă la PĂRINTELE duhovnic ca să se spovedească, ca să ia iertare pentru păcatele pe care și le-a atras prin ura și prin tot felul de cuvinte jignitoare, vărsate cu venin asupra BISERICII LUI HRISTOS și a PREOȚILOR SĂI.

Va veni vremea, și nu este departe, când vom bate la UȘILE SFINTELOR BISERICI a LUI HRISTOS și nimeni nu ne va putea deschide, deoarece vor fi zavorate”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel