Câte rachete americane a interceptat Siria

[] []

14 apr 2018 / 12:05
Salveaza PDF Comentarii

Armata rusă a anunțat că apărarea anti aeriană sirină a reușit să doboare 71 dintre cele 103 rachete lansate de americani și aliații lor asupra unor obiective ale regimului de la Damasc.

Conflictul din Siria se menține în prim plan. Veștile se schimbă cu rapiditate de ambele părți. Astefel, armata rusă a transmis că apărarea antiaeriană siriană a reuşit să intercepteze 71 din cele 103 rachete de croazieră lansate asupra unor instalaţii ale regimului de la Damasc de către SUA şi aliaţii lor, potrivit AFP, relatează Agerpres. ”Acest lucru demonstrează marea eficienţă a acestor sisteme antiaeriene şi excelenta instruire a personalului militar sirian format de specialiştii noştri”, a declarat generalul rus Serghei Rudskoi într-o conferinţă de presă.

[citeste si]

Fără victime

Informația care bucură pe toată lumea este că nu s-ar fi înregistrat victime. Tot Serghei Rudskoi a spus că atacurile desfăşurate de SUA, de Marea Britanie şi de Franţa nu au făcut nicio victimă civilă sau militară. ”Conform unor informaţii preliminare, nu s-a înregistrat nici o victimă în rândul populaţiei civile sau al armatei siriene”, a declarat generalul rus.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29