Cătălina Porumbel nu a mai rezistat. "Asta e şcoala online? Copiii sunt umiliţi!". Mesaj pentru preşedinte

Jurnalista Cătălina Porumbel a criticat modul în care se desfăşoară şcoala online în România şi spune că elevii sunt umiliţi. 

"Acum suntem într-o situaţie excepţională. Dl preşedinte a spus că nu se închid şcolile, ci merg online. Nu merge online! Mergeţi în ţară, dle preşedinte, şi încercaţi să vă conectaţi. Nu există conexiune! Elevii învaţă între ghilimele. Dl Simion Hâncescu spunea ceva şi mai grav, că există riscul ca mulţi elevi să piardă anul. Sunt elevi în clase terminale care nu au acces la educaţie, drept garantat prin Constituţie. Situaţia este diferită faţă de primăvară. Anul trecut am avut un semestru încheiat cu prezenţă fizică, iar în al doilea s-a făcut recapitulare. Examenele naţionale s-au dat cu materia din primul semestru. Noi acum suntem în alt an şi elevii nu au acces la educaţie, pur şi simplu. Să piardă nişte elevi anul este dramatic. 

Sunt copii care aşteaptă patru ore în faţa laptopului să aibă conexiune, să audă ce spune profesorul. Mi-au trimis câţiva elevi nişte capturi cu tabla. Nu se vede nimic, nu se aude nimic. Copiii aceia sunt umiliţi. Să stai şase ore pe scaun, să nu auzi nimic, să nu înţelegi nimic mi se pare încredibil. Asta e şcoala online?", a declarat Cătălina Porumbel la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel