Cătălina Porumbel - Eugen Teodorovici, replici la Antena 3. ”Nu frecventez Nuba sau Loft”

Antena 3
Antena 3

Jurnalista Cătălina Porumbel și ministrul Eugen Teodorovici au avut un schimb de replici la Antena 3.

În emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, ziarista i-a transmis o întrebare lui Eugen Teodorovici, întrebare care l-a cam ”supărat” pe ministru.

”Ați participat la negocierile pe tema legii offshore. Legea a fost adoptată cu un amendament propus de PNL, dar acceptat de PSD care prevede ca aceste companii care exploatează resursele în Marea Neagră să beneficieze de același regim fiscal pe toată durata exploatării. De ce ați acceptat acest amendament? Recunoașteți că prin acest amendament România pierde bani? Poate peste 15 ani puteam câștiga mai mulți bani din ridicarea nivelului redevențelor?”, a zis Cătălina Porumbel la Antena 3.

”Mi-ați zis că sunt întrebări puse de jurnaliști care se pricep la economie. A… deci sunt doar colegi care urmăresc problemele economice… E o diferență mare…”, i-a zis Eugen Teodorovici lui Răzvan Dumitrescu.

Ulterior, Cătălina Porumbel a avut o replică pentru ministrul Finanțelor.

”Inteleg de la ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, ca nu stiu economie pentru ca am indraznit sa intreb de ce statul roman a acceptat sa acorde acelasi regim fiscal companiilor care exploteaza resursele din Marea Neagra pe intreaga perioada a exploatarilor. Ce sa fac, dle ministru? Nu inteleg de ce alte state iau 80 la suta din profitul exploatarilor si noi doar 45%. Dar va intreb ceva mai simplu, daca tot nu inteleg economie. Sunteti bugetar de cariera. Cum va descurcati cu ratele la creditele la banci in valoare de 800.000 de euro? Apropo, cum v-au dat bancile credite de 800.000 de euro? Faceti economii? Sau dati si dumnevoastra meditatii? Imi puteti da raspunsul doar la Antena 3. Nu frecventez Nuba sau Loft”, a scris Cătălina Porumbel pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel