Cătălina Porumbel a întrerupt emisiunea de la Antena 3. Scene de necrezut!

Cătălina Porumbel, Antena 3
Cătălina Porumbel, Antena 3

Cătălina Porumbel a întrerupt, sâmbătă seară, emisiunea „Adevăruri Ascunse" de la Antena 3.

„Întrerupem fluxul discuțiilor și mergem la Adrian Ursu, care are informații de ultimă oră", a spus Cătălina Porumbel, care modera o emisiune în direct la Antena 3, avându-i drept invitați pe Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici.

„Din păcate, întrerupem discuția voastră despre energiile pozitive”, a spus Adrian Ursu. „Ceea ce avem este o situație gravă! A avut loc la Hunedoara o bătaie de stradă între niște cetățeni și forțele de ordine. (...) Incidentele cred că au avut următoarea cronologie, din informațiile din teren: un cetățean aflat pe bicicletă, în stare avansată de ebrietate, a intrat în conflict verbal cu un echipaj de Poliție, care i-a atras atenția și i-a cerut documentele. Cetățeanul a devenit violent, ajungând până la momentul în care a aruncat cu bicicleta în mașina de Poliție. I s-au alăturat alți vecini, alți locatari din cartier, care au atacat mașina de Poliție. A fost nevoie de o intervenție mult mai consistentă. (...) S-au aruncat cu pietre în mașinile de Poliție! În cele din urmă, s-a restabilit ordinea", a spus Adrian Ursu.

Scene de necrezut, a comentat, ulterior, Cătălina Porumbel. 

Mesaj de la IPJ Hunedoara

„Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie. Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției).

Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă într-una dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, a transmis IPJ Hunedoara.

VEZI ȘI: Imagini ŞOCANTE. Zeci de hunedoreni, pe străzi înainte de Înviere


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel