Cătălina Poiană, anunț IMPORTANT: Vă asigur de acest lucru

Cătălina Poiană a adresat mulțumiri celor care au votat-o la alegerile din cadrul Colegiului Medicilor din București. Vezi ce a zis aceasta.

În cadrul unei postări pe Facebook, Cătălina Poiană a mulțumit celor care au avut încredere în ea în cadrul alegerilor de la Colegiul Medicilor București și au reconfirmat-o în funcție.

„Vă mulțumesc tuturor pentru voturile de încredere primite la alegerile din cadrul Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Primirea celui mai mare număr de voturi și clasarea pe prima poziție mă responsabilizează și mai mult!

Am văzut pe site persoanele cărora le-ați acordat votul dvs, unii sunt profesioniști desăvârșiți, îmi pare rău însă pentru unii dintre cei care nu au intrat în Consiliu, sunt adevărate voci ale medicilor, oricum îi asigur și vă asigur pe toți că pentru mine, vocea și ideile lor contează.

Nu sunt vorbe, sunt un om care vă asigur că doresc modernizarea CMMB, și o activitate de normalitate între colegiu și membrii săi.“

Cătălina Poiană este președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București, profesor universitar și medic primar endocrinologie, Șef al Disciplinei Endocrinologie – Institutul Național de Endocrinologie „C. I. Parhon”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. În decembrie 2015, aceasta a fost aleasă în funcția de președinte al Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel