Cătălin Tolontan, față-n față cu Mircea Badea. Confruntare explozivă la Antena 3

Foto: Catalin Tolontan
Foto: Catalin Tolontan

Se anunță scântei în emisiunea "Sinteza Zilei", realizată de Mihai Gâdea la Antena 3. 

După ce Mircea Badea a scris pe Facebook că "Începe "Esențial"! Nu vreți să ratați ediția asta. Informații exculsive despre Black Cube plus mizeriile demente și eronate promovate de Tolontan și acoliții săi care ar trebui investigați de DIICOT exact ca ăia de la Sky News", Cătălin Tolontan a anunțat: "Diseară, față în față cu Mircea Badea la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3". 

Afirmația realizatorului "În Gura Presei" vine după ce s-a constatat, în urma analizelor efectuate de Institutul Cantacuzino, că dezinfectanții Hexi Pharma erau diluați în limite legale. 

Cătălin Tolontan a scris pe tolo.ro mai multe detalii despre decizia de a merge la Antena 3, în ciuda atacului lui Mircea Badea: "Mihai Gâdea m-a invitat și am acceptat să fiu, într-o emisiune moderată de el, față în față în această seară, de la ora 21, cu Mircea Badea. Mă duc la Antena 3, de care mă despart multe lucruri. Și o fac într-un moment în care Mircea Badea despre „mizeriile demente si eronate promovate de Tolontan si acolitii sai care ar trebui investigati de DIICOT exact ca aia de la Sky News". De ce mă duc? Pentru că nu disprețuiesc nici un public. Nu împart oamenii în deștepți și proști. Sau în buni și răi. Nu cred că unii sînt superiori și alții inferiori și nu-i privesc diferit în funcție de opțiunile lor politice sau în funcție de posturile TV pe care le preferă. Mă duc pentru că atunci cînd coborîm limbajul pierdem toți și pentru că telespectatorii au dreptul să cunoască faptele din mai multe perspective. Sînt un simplu jurnalist de presă scrisă, gazdele au toate avantajele elocinței și ale charismei TV. Nu am nici un meci, nici o poliță de plătit, pentru mine contează doar informațiile pe care publicul le află. Dacă mîine dimineață, după emisiune, oamenii vor ști mai multe despre forțele care le modelează viața eu socot mi-am făcut treaba ca jurnalist. Iar cazul Hexi Pharma, asta vorbesc probe de necontestat, pe unele le voi oferi în direct, este un dosar despre felul în care statul și-a abandonat cetățenii în fața unui sistem mafiot". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel