Angajat al Trustului Intact atacă jurnaliștii de la Antena 3

Cătălin Tolontan, într-o editie a emisiunii  Avocatul Diavolului de la Europa FM, a  dezbătut somarea de catre ANAF a Trustului Intact.

Tolontan si-a inceput insa pledoaria cu o precizare. "Fiind angajat al familiei Voiculescu, orice voi spune e uman sa fie interpretat, deci nu sunt ritos ca voi fi considerat partinitor. Dar chiar daca sunt parte din acelasi trust, eu nu fac aceeasi meserie cu cei de la Antena 3. Nu inseamna ca regulile dupa care noi cei de la gazeta sporturilor facem lucrurile sunt superioare meseriei asa cum o definesc cei de la Antena 3, dar sunt diferite cu siguranta.

Evident ca nu sunt de acord cu eroizarea pe care o practica, cu victimizarea, cu transformarea acestui caz de aplicare a unei hotarari judecatoresti pana la urma intr-o actiune de eroizare.

[citeste si]

"Eu m-am gandit sincer ca, de fapt, cei de la ANAF au facut intentionat asa, ca sa le dea apa la moara Antenelor. Dar nu vreau sa cad in teoria conspiratiei. Nu mi se pare util ceea ce fac cei de la Antena pentru ca, si uman si sistemic, justitia va reactiona la ce fac ei. Mai au alte procese pe rol care ii vizeaza pe unii dintre oamenii de acolo, inclusive sefi sau actionari, cred ca justitia reactionea la ceea ce pare a fi incercarea de a muta justita in strada, in piete. Pentru ca ei incearca sa redtritibuie rolurile si nu neaparat ca judecatorii vor fi razbunatori, pentru ca sper sa nu se intample, dar cred ca Justitia ca si in cazul primului proces al lui Dan Voiculescu, cred ca sentimentul ca ei vor sa fie mai mult decat pot fi intr-o societate democratica ii va costa foarte mult" a precizat Cătălin Tolontan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel