Cătălin Tolontan, cu cine votează la Președinție

Cătălin Tolontan, redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, a dezvăluit pe cine va pune ștampila la alegerile prezidențiale 2014. 

"Cristian Preda este unul dintre preferații mei din politică. L-am urmărit cu ștampila pe toate listele unde l-am prins, mai puțin ultima oară. Opțiunea lui pentru prezidențialele din 2014 este, întîmplător, și a mea", a scris Cătălin Tolontan, pe blogul său

Trădare de la Bruxelles pentru Udrea: "Votez cu Macovei"

"Dar felul în care a explicat de ce votează cu Monica Macovei conține o expresie în fața căreia am tresărit. Preda spune că nu o votează pe reprezentanta PMP, Elena Udrea, partid pe lista căruia a pătruns în Parlamentul European, pentru că se simte apropiat conceptual de Macovei. "Faptul ca, la alegerile europene din mai, am adoptat tactici diferite de reinnoire a mandatelor nu diminueaza cu nimic solidaritatea noastra politica", a motivat Cristian Preda pe facebook. Punînd la locul lui subiectul care lipsește din propoziție, "PMP a fost o tactică de reînnoire a mandatului"! De fapt, ce putea zice? Unele lucruri sună nasol oricum le-ai spune", a adăugat jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel