Cătălin Striblea: Victor Ponta s-a hotărât să rămână premier. Va da o bătălie uriașă cu parchetele și PNL

Primul semn că Victor Ponta s-a hotărât să rămână premier și că va da o bătălie uriașă pentru asta a fost dat, consideră jurnalistul Cătălin Striblea.

Într-o postare pe contul său de socializare, Cătălin Striblea arată ce se înțelege din declarațiile pe care le-a făcut, marți seară, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la postul B1 TV.

"Tariceanu a anunta aseara la Ultimul Cuvânt ca guvernul isi va asuma, foarte probabil, raspunderea pe Codul Fiscal. Se va intampla in aprilie. Una peste alta e primul semn ca Ponta s-a hotarat sa ramana in functie. Si ca e dispus sa dea o batalie uriasa pentru asta. Si cu parchetele si cu PNL.", a scris, miercuri, pe Facebook, Cătălin Striblea.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marți seară, în emisiunea „Ultimul cuvânt" de pe B1 TV, că Guvernul își va asuma răspunderea pe Codul fiscal.

„La sfârșitul lunii martie, codul fiscal va fi depus la Parlament. Guvernul merită testul acesta și își va asuma răspunderea pe codul fiscal. Eu vă spun că Guvernul rămâne până în 2016", a spus Tăriceanu.

„Opoziția nu va depune moțiune de cenzură”, a mai spus președintele Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel