Cătălin Striblea, uimit după filmul cu încătușarea femeii din Capitală

Cătălin Striblea se declară uimit de modul în care se "agită lumea" față de intervenția polițiștilor în cazul femeii care ar fi trecut pe roșu într-o intersecție foarte aglomerată din centrul Capitalei.

Pe Facebook a început să circule un filmuleț în care se poate vedea cum mai mulți agenți de la Poliția Rutieră încercau să introducă într-o mașină de poliție o femeie care traversase printr-un loc nepermis și a refuzat să se legitimeze.

"Vad acest film si sunt uimit cum se agita lumea la interventia Politiei. Pentru mine lucrurile sunt simple. In orice stat civilizat, Politia e suverana, orice ai face, de la trecerea strazii, pana la chestiuni mai grave. Daca un politist iti cere sa te legitimezi, sa-l insotesti sau sa stai pe loc, este obligatia ta. Daca nu o faci, oriunde in lume, vei fi incatusat. Daca nu o faci, oriunde in America, poti fi impuscat. Deciziile Politiei nu se negociaza cu opinia publica. Ele pot si trebuie analizate dupa ce evenimentele se incheie. Altfel, numarul mare de politisti se explica prin prezenta protestatarilor, nu a impricinatei galagioase", a comentat Cătălin Striblea, într-o postare pe Facebook. 

Citește și: Godină, reacție DURĂ după filmulețul cu femeia care ar fi trecut pe roșu

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei transmis news.ro, imaginile au fost surprinse pe 20 iulie în Piaţa Unirii din Capitală, când poliţiştii de la Brigada Rutieră organizaseră o acţiune pentru descurajarea traversărilor ilegale.

"Pe parcursul acţiunii a fost observată şi o femeie, angajată în traversarea şoselei fără a respecta regulile privind traversarea, iar în momentul în care poliţiştii rutieri i-au solicitat să se legitimeze în vederea aplicării sancţiunii contravenţionale, aceasta a avut un comportament recalcitrant şi de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, refuzând în mod repetat să se legitimeze. Poliţiştii rutieri au procedat la imobilizarea persoanei, aceasta fiind ulterior condusă la subunitatea de poliţie, pentru identificare", arată Poliţia Capitalei într-un comunicat remis agenţiei News.ro.

"Precizăm că traversarea pietonilor prin loc nepermis constituie principala cauză a accidentelor rutiere soldate cu rănirea ori decesul persoanelor în municipiul Bucureşti", mai arată Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel