Cătălin Striblea, scenariu-negru pentru Victor Ponta

Jurnalistul Cătălin Striblea a lansat o ipoteză nefericită pentru premierul Victor Ponta după ce Liviu Dragnea și-a lansat oficial candidatura la conducerea PSD. 

"A făcut (n.r. Liviu Dragnea) tot ceea ce era necesar ca să preia președinția PSD. A preluat-o în urmă cu aproximativ două luni. (...) Probabil că va câștiga ușor. (...) Riscul la care se referă este dosarul pe care-l are, despre care am putea să aflăm că este soluționat. Are termen săptămâna aceasta. E în situația în care partidul este câștigat, dar mai are o problemă de rezolvat. Dl Dragnea probabil consideră că și acest dosar va fi închis la un moment dat, mai ales că în primă instanță a primit un an cu suspendare, ceea ce îi dă speranțe", a spus Cătălin Striblea, la B1 TV.

"A mers pas cu pas către șefia partidului, a trecut prin toate etapele, are cariera corectă în PSD. Nu va duce PSD-ul către mișcările de stânga internaționale. Dacă Victor Ponta a mutat partidul într-o zonă mai liberală, mă aștept ca Liviu Dragnea să-l întoarcă spre valorile din 2004", a mai spus jurnalistul. Cât despre minciuna în politică, jurnalistul subliniază că "am fi naivi să credem că Liviu Dragnea nu a mințit în politică. Toți policienii mint". Cătălin Striblea vede afirmația și ca pe un atac la Victor Ponta, care, dacă ar câștiga Liviu Dragnea șefia PSD ar urma să aibă o poziție șubrebă, după cum spune jurnalistul. Președintele interimar al PSD a precizat ulterior că "eu nu spun acuzator, era un mesaj general, ce am spus aici am spus cu foarte multă cumpătare".

VEZI ȘI: Liviu Dragnea și-a lansat candidatura pentru șefia PSD. Declarații tranșante

În plus, Cătălin Striblea este de părere că după ce președintele Klaus Iohannis va anunța public că va susține un premier din partea PSD, Victor Ponta va pierde Guvernul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel