Cătălin Striblea pleacă de la România TV. Liliana Ruse, "super-jurnalista", reacție: Mulțumesc

"Super-jurnalista", despre care Cătălin Striblea amintește în postarea de pe blogul personal în care anunță că pleacă de la România TV, a postat pe contul său de socializare un comentariu legat de acest subiect.

Cătălin Striblea și-a anunțat duminică plecarea de la România TV într-o postare pe blogul personal, în cadrul căreia explică și ce l-a motivat să amâne această decizie, amintind inclusiv părerea sa despre colega alături de care a muncit în ultimul an: "super-jurnalista" Liliana Ruse. 

Ulterior, jurnalista România TV a postat pe Facebook un mesaj în care precizează că se consideră norocoasă că a avut ocazia să lucreze lângă un profesionist de talia fostului ei coleg de platou, Cătălin Striblea. 

"Am avut norocul să lucrez, în acest an, alături de unul dintre puținii oameni de televiziune veritabili din România. Mulțumesc", a scris, luni, pe Facebook, Liliana Ruse.

Cătălin Striblea, regrete: Plec cu inima strânsă de lângă oamenii...

Cătălin Striblea își argumenta cu o zi înainte decizia de a pune capăt colaborării cu România TV, fără însă a omite să-și exprime aprecierea față de profesionalismul colegilor: "Eu unul cred că Ultima Oră a fost un program politic bun și credibil. Pentru el am muncit în ultimul an alături de Liliana Ruse, o super-jurnalistă, în fața căreia mă înclin. De altfel, publicul a creditat acest program care, în noiembrie, a fost cel mai vizionat după breaking-news-uri, evident. Asta înseamnă că am muncit serios.

CĂTĂLIN STRIBLEA PLEACĂ DE LA ROMÂNIA TV: Ce motive invocă și ce va face în viitor

Și, da, drumul ales de conducerea România TV în ultimele luni, nu a fost unul cu care să fiu de acord în totalitate. Și ei știu asta. Dar eu unul nu fug când dau de greu. Îmi exprim ideile și fac ce se poate face. Programul nostru, Ultima Oră, a fost corect și ne-am asumat tot ce a fost acolo.

Ar mai fi o întrebare. Cea pe care am auzit-o cel mai des în ultimul an. Cea pe care am primit-o aproape zilnic în perioadele agitate: de ce nu pleci de la România TV? Răspunsul e simplu: sunt oamenii cu care am străbătut perioade profesonale extraordinare, dar și foarte grele, oamenii care au fost lângă mine la bine și mai ales la rău. (...)

Aceeași oameni au stat zile întregi cu mine în salon, când mi-a fost cel mai greu. Iar eu nu pot să uit că tura mea de emisie, băieții care au fost primii susținători și cei mai aspri critici ai mei, au stat lângă sala mea de operații în acea zi. Datorită lor m-am întors în televiziune și am mers mai departe, deși mă gândisem să renunț.

De lângă acești oameni mi-e greu să plec și o fac cu inima strânsă".

Demisii șoc în mass-media din România. Cine sunt jurnaliștii care și-au anunțat plecarea de la principalele televiziuni de știri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel