Cătălin Striblea: Ce mesaj mi-a trimis Elena Udrea

Catalin-Striblea (2)
Catalin-Striblea (2)

Jurnalistul Cătălin Striblea a lămurit mesajul primit de la Elena Udrea, în timpul emisiunii "Ultima oră", de la B1 TV, mesaj ce a stârnit discuții în spațiul public. În decizia schimbării măsurii de arest, din preventiv la Poliția Capitalei în arest la domiciliu, apare interdicția impusă Elenei Udrea de a comunica cu presa. 

"Mesajul în sine era o clarificare a uneia dintre situațiile pe care le discutam în emisiune. Discutam un pasaj din denunțul său la DNA, cel referitor la înființarea RTV și ce a știut fostul președinte despre chestiunea asta. Foarte posibil ca interpretarea văzută de Ion Cristoiu la chestiune să nu fi fost tocmai în nuanțele denunțului doamnei Udrea și de aici clarificarea cu pricina. E o informație de background sau de context. Dar nu asta este problema", a scris Cătălin Striblea, pe blogul său.

Savaliuc: Trebuie să moară un om ca să se constate că forțează nota?

"De dimineață, citesc și aud și că Elena Udrea a încălcat condițiile arestului la domiciliu. Și că nu are voie să ne contacteze. Că nu are voie să vorbească. Ba, mai mult, la televizor s-a spus explicit că eu și Ion Cristoiu trebuie să fim aduși la Parchet ca să predăm sms-ul incriminator. Să știe procurorii ce scrie acolo și, eventual, Udrea să fie arestată din nou. (...) Cât despre Elena Udrea, dacă o închizi pentru că scrie unor ziariști în emisiune, fără a fi citată, înseamnă că ajungem la o culme a absurdului. Are voie să stea de vorbă cu mine și cu alții și să-și expună punctele de vedere, cât o face în cadru limitat. Iar eu nu am nicio obligație față de statul român să-i pun pe masă corespondența mea. Obligația mea este față de sursa care mi-a oferit o informație. Și o să o folosesc la momentul potrivit", a mai scris jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel